День народження завідувача кафедри екологічного моніторингу та заповідної справи навчально-наукового інституту екології Надії Максименко: університет вітає

28 жовтня 2022 року
Освіта

Сьогодні, 28 жовтня, свій ювілей відзначає завідувач кафедри екологічного моніторингу та заповідної справи навчально-наукового інституту екології, професор, член галузевої експертної ради Національної агенції забезпечення якості вищої освіти Надія Максименко.

Усе життя Надії Василівни пов`язано з університетом: від студентських часів на геолого-географічному факультеті до захисту докторської дисертації вже на екологічному факультеті.

Надія Василівна — активна, яскрава, непересічна особистість, лідер та науковець, авторитетний викладач і мудрий наставник аспірантів, керівник і виконавець численних міжнародних грантів та науково-дослідних робіт, автор десятків монографій та підручників, екопросвітник і людина, до якої постійно звертаються за порадою і студенти, і випускники, і колеги.

Вона є справжнім професіоналом, людиною, яка ніколи не залишається осторонь, а перебуває у вирії подій, у вирії університетського життя.

Каразінський — це ареал поширення надзвичайних і незвичайних людей — професіоналів найвищого гатунку, ентузіастів, патріотів і тих, хто готовий усі сили віддати заради добробуту університету та України. Надія Максименко саме з таких.

Вітаємо Надію Василівну зі святом, бажаємо невтомної енергії та добробуту!

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання