Засідання Науково-методичної ради університету

22 травня 2024 року
Освіта

21 травня 2024 року відбулося чергове засідання Науково-методичної ради університету, де розглядалися нагальні питання організації освітнього процесу та підготовки до вступної компанії 2024 року.

Начальник Управління міжнародних відносин Наталя Олійник доповіла про реалізацію заходів з міжнародної діяльності, зокрема академічну мобільність науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

Про готовність до проведення атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти доповів Сергій Єльцов, виконувач обов’язків начальника навчального відділу.

Голова ради Олександр Головко звернув увагу присутніх на зміни в правилах прийому до аспірантури, положення про планування та звітування науково-педагогічних працівників і деякі особливості Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період (науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 року № 560.

Працюємо далі!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання