Воркшоп «Основи емоційного інтелекту»

20 лютого 2019 року
Освіта

У Каразінському університеті в межах циклу «Від ідеї — до дії» відбувся воркшоп «Основи емоційного інтелекту» від сертифікованого практика з емоційного інтелекту, тренера з коучингу, бізнес-тренера, коуча, експерта з розвитку керівників Катерини Куницької.

Організаторами виступили громадська спілка «Центр інновацій „Сходи в Майбутнє“» та медичний факультет Каразінського університету.

На початку заходу привітав присутніх менеджер з проектів громадської спілки «Центр інновацій „Сходи в Майбутнє“» Андрій Мірошниченко та розповів про напрямки діяльності організації, що він представляє, серед яких — допомога молодим вченим представити та реалізувати власні інноваційні проекти, значущі для життя людини, її здоров’я та розвитку суспільства.

Катерина Куницька розповіла присутнім про те, як вона дійшла до розуміння важливості та актуальності розвитку емоційного інтелекту для кожної людини.

«Емоційний інтелект якраз про те, як розуміти, що відчуває особистість та інші, створювати таке поле взаємодії, у якому всім нам комфортно і ми розкриваємо внутрішній потенціал. Це не знання, а навичка, яку можна розвинути. Емоційний інтелект допомагає бути гармонійно розвинутою особистістю, коли ми поєднуємо в собі фізичний, тілесний та розумовий ресурси, уміння когнітивно мислити (причинно-наслідковими зв’язками)», — зауважила вона.

Експерт також зазначила, що для формування емоційного інтелекту потрібно одночасно розвивати розум та емоції, тіло й душу. У цьому процесі потрібно спиратися на вміння мислити та внутрішні наміри.

У межах воркшопу заплановано, зокрема, опанування емоційного очищення, робота зі стресом, страхом, розгляд базових емоцій.

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання