Вітання колективу Інституту магнетизму Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України з 215-річчям університету

30 січня 2020 року
Культура

Вельмишановний Віле Савбановичу!

Прийміть наші найтепліші поздоровлення і найкращі побажання Вам і всьому колективу з нагоди 215-ї річниці від дня заснування Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

За більш ніж двохсотрічну історію існування Каразінський університет зробив значний внесок в розвиток світової науки, технологій та економіки України, а його досягнення набули широкого міжнародного визнання не лише в Україні, а й в Європі. Без сумніву, успіх університету полягає у високому рівні наукової та педагогічної кваліфікації всіх працівників, чия самовіддана і творча праця сприяє розвитку наукового потенціалу нашої держави та зміцненню міжнародних зв’язків учених України з колегами з інших країн.

Дозвольте в цей святковий день побажати Харківському національному університету успіхів на всіх напрямах діяльності, процвітання, плідної співпраці з вітчизняними та закордонними партнерами, а працівникам, викладачам та студентам — нових досягнень, успіхів, здоров’я і добробуту! Нехай Ваша непроста робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги!

З повагою, Почесний директор Інституту магнетизму НАН України та МОН України, академік НАН України Віктор Бар’яхтар, директор Інституту магнетизму НАН України та МОН України, член-кореспондент НАПН України Юрій Горобець

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання