Каразінці — призери чемпіонату України зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів

30 січня 2020 року
Спорт

26 січня 2020 року в Харкові розпочався чемпіонат України зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів.

У стрільбі з блочного лука серед юніорів студент економічного факультету Андрій Кім став срібним призером в особистих та командних змаганнях, Дар’я Чередніченко (юридичний факультет) виборола бронзу у командному турнірі. Катерина Павлюк (медичний факультет) та Тетяна Чибіцева (економічний факультет) посіли четверте місце в командних змаганнях.

Серед дорослих спортсменів четвертими у командних змаганнях стали Віра Охотська (соціологічний факультет), Тетяна Тиртова (факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу) та старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Вікторія Коваль.

Учасниками змагань також були Дмитро Варич (соціологічний факультет) та старший викладач кафедри фізичного виховання Віктор Галазюк.

З 28 січня розпочинається турнір зі стрільби з класичного лука, який є першим етапом відбору українських лучників на літні Олімпійські ігри 2020 року. Каразінський університет у цих змаганнях представлятимуть майстер спорту міжнародного класу Микита Кравчук (навчально-науковий інститут комп’ютерної фізики та енергетики) та Катерина Нестерова (біологічний факультет).

Вітаємо з успіхами спортсменів та їхніх тренерів, Віктора Галазюка, Вікторію Коваль та викладача кафедри фізичного виховання та спорту Ганну Кононенко!

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання