Відновлено роботу екскурсійного проєкту «Відкрий для себе Каразінський»

31 березня 2023 року
Освіта, Культура

31 березня 2023 року після тривалої перерви відновив роботу екскурсійний проєкт «Відкрий для себе Каразінський».

Були щасливі побачити, як школярі залишаються зацікавленими й мотивованими, мають бажання здобувати освіту, пізнавати світ, змінювати його на краще та планувати свій майбутній професійний і особистісний розвиток разом з університетом. Вони ладні робити це попри будь-які труднощі, бо мають невичерпну жагу до пізнання.

Гості університету разом із кураторкою проєкту Мариною Григор'євою відвідали музей археології, побували в осередку сучасного мистецтва — у «ЄрміловЦентрі». Також вони долучилися до екскурсії університетом та центром міста, дізнавалися цікаві факти про факультети й навчально-наукові інститути, особливості навчання в Каразінському.

Марина Григор'єва ділиться враженнями: «Для нас було надзвичайно важливо відновити роботу проєкту. Адже університет активно працює та завжди радіє кожній зустрічі з майбутніми студентами та їхніми батьками. І надзвичайно приємно бачити, що школярі активно реєструються на екскурсії, телефонують, ставлять багато запитань».

Впевнені, що серед тих, хто відвідав університет, є майбутні вчені, громадські діячі, стартапери та й загалом прогресивна й освічена молодь, яка визначатиме майбутнє нашої країни.

Екскурсії відбуватимуться на регулярній основі. Крім того, для груп від 5–7 осіб можуть бути організовані додаткові екскурсії з урахуванням індивідуальних побажань.

Для участі в екскурсії необхідно заповнити реєстраційну форму.

За детальною інформацією звертайтеся до куратора проєкту Марини Григор’євої за телефоном: +380 (50) 400-88-60.

Текст: Марина Григор‘єва

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання