Студенти та випускники Каразінської школи бізнесу вчаться на FULL MBA програмі в Бразилії

19 серпня 2022 року

Освіта, здобута в Каразінській школі бізнесу, дає змогу каразінцям продовжити своє навчання в провідних закладах вищої освіти.

Про це можуть розповісти, зокрема, випускники Каразінської школи бізнесу Антон Гончаровський та Ксенія Корепанова.

«Я отримала диплом бакалавра. І з гордістю можу сказати, що це не просто черговий документ, це безмежний обсяг знань та досвіду, що дало мені навчання в Каразінській школі бізнесу.

Завдяки зусиллям Регіонального центру міжнародних проєктів і програм нашого інституту мені пощастило навчатися протягом семестру за програмою Erasmus+ у французькому університеті.

Зараз я пройшла відбір на програму FULL МВА в Hayek Global College в Бразилії, де зараз викладають фахівці з понад 20 країн світу, де все навчання побудовано на поєднанні системних знань та практики, а всі сертифікати та проєкти, які розробляють під час навчання, будуть доступні будь-якому потенційному роботодавцю. Я дуже рада, що знання, отримані в Каразінській школі бізнесу, допомогли мені здійснити мрію — отримати MBA в іноземному ЗВО.

У мене немає жодної краплі сумніву щодо вибору магістратури та продовження навчання у Каразінській школі бізнесу. І я дуже сподіваюся, що зовсім скоро студенти нашого навчально-наукового інституту знову зберуться на вулиці Мироносицькій», — ділиться Ксенія Корепанова.

А ось що розповідає Антон Гончаровський: «Навчання в Каразінській школі бізнесу дало мені зрозуміти, що не потрібно шукати межу в мріях. Якщо є конкретна мета і є бажання її досягти, то Каразінська школа бізнесу створює максимально сприятливі умови для її досягнення. Це те місце, де дадуть пораду щодо твого стартапу, навчать, де взяти кошти, а потім ще відправлять на стажування за кордон, де міжнародний досвід і знання перетворяться на навички.

Отримавши диплом бакалавра, мені випала нагода пройти відбір у Hayek Global College, і ось я вже студент Бразильського коледжу. 13 серпня в нас розпочинається FULL MBA програма. Hayek

Global College надав можливість студентам КШБ пройти це навчання безоплатно в знак підтримки нашої країни. Навчання триває півтора року та передбачає лекції й семінари з найкращими професорами зі всього світу.

Важко описати словами свою подяку викладачам та адміністрації КШБ. Без перебільшення можна сказати, що я навчався в одному з найкращих ЗВО в Україні».

 

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання