Розпочато набір на дистанційний курс «Вступ до машинного навчання» від Університету Мачерати

18 квітня 2022 року
Освіта

Каразінський університет відчуває на власному щоденному досвіді складнощі життя в умовах постійних обстрілів міста, мужньо долає разом з усією Україною найтяжчі втрати та випробування, спричинені війною Росії проти нашого народу. Ми постійно отримуємо безпрецедентну підтримку від партнерів та дружніх установ з усього світу, щодня дізнаємося про нові чудові приводи для гордості за світову освітянську спільноту, яка щиро та дієво підтримує каразінську родину в Україні та за кордоном.

Сьогодні маємо чудову нагоду поділитись офіційною новиною про започаткування у Каразінському університеті навчального курсу «Вступ до машинного навчання», реалізація якого відбуватиметься спільно з Університетом Мачерати, одним із найстаріших університетів Італії і всієї Європи.

З питаннями штучного інтелекту, особливостями машинного навчання та роллю інформаційних технологій у сучасному світі студентів Каразінського університету знайомитимуть професор комп’ютерних наук Університету Мачерата та співдиректор лабораторії VRAI Політехнічного університету Марке Емануелє Фронтоні, професор факультету інформаційної інженерії Політехнічного університету Марке Мікеле Бернардіні, професор Університету Мачерати та факультету інформаційної інженерії Політехнічного університету Марке Лука Ромео та аспірант кафедри інформаційної інженерії Політехнічного університету Марке Ріккардо Розаті.

Навчальний курс став можливим завдяки укладанню угоди про співпрацю між Каразінським університетом та Університетом Мачерати.

Навчання проходитиме в дистанційному форматі та відкрите для всіх охочих. Обсяг навчального курсу: 6 кредитів (180 академічних годин).

Зареєструватись на курс можна за посиланням.

Подібні ініціативи в умовах воєнного стану демонструють солідарність, яка не знає меж, а також засвідчують, що віра в перемогу українського народу не викликає сумнівів у наших партнерів навіть далеко за межами України, адже вона спільна для всього демократичного світу. Солідарність друзів університету у різних куточках світу не має перепон і демонструє справжню велич духу та вірність загальнолюдським цінностям.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання