Представники університету беруть участь у реалізації проекту «Медіація: тренінги та трансформація суспільства»

15 лютого 2019 року
Освіта

Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу» виграла грант «Медіація: тренінги та трансформація суспільства» у межах програми Еразмус+.

Мета проекту полягає в тому, щоб допомогти університетам стати ключовими гравцями у сприянні процесам медіації в Азербайджані, Грузії та Україні для посилення демократії та об’єктивного розв’язання проблем шляхом набуття найкращих європейських практик.

Координатором проекту є Нідерландська бізнес-академія. Також у проекті від України беруть участь Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та Університет «КРОК».

У Каразінському університеті проект реалізується в навчально-науковому інституті «Каразінська школа бізнесу» спільно з юридичним факультетом.

Протягом 3–9 лютого 2019 року співробітники навчально-наукового інституту «Каразінська школа бізнесу» та юридичного факультету взяли участь у першій координаційній зустрічі та тренінгу з медіації, що пройшла у м. Бреда, Нідерланди. Під час заходів учасники познайомилися з усіма партнерами, обговорили деталі проекту, взяли участь у тренінгах, розробили графік роботи та план дій на цей рік.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання