Пішов із життя доцент фізичного факультету Олександр Ванькевич: університет співчуває…

18 березня 2023 року
Освіта

З глибоким сумом повідомляємо, що 16 березня помер доцент кафедри загальної фізики фізичного факультету Олександр Вікторович Ванькевич.

Олександр Ванькевич — випускник радіофізичного факультету 1980 року. У 1980–1986 роках працював у Фізико-технічному інституті низьких температур Національної академії наук України. У 1986–2023 роках — в університеті на посадах наукового співробітника, старшого наукового співробітника, доцента на кафедрі загальної фізики фізичного факультету. 

Олександр Вікторович як справжній професіонал вищої кваліфікації багато років викладав курс «Фізика» для студентів 1-го курсу факультету екології, а також загальні та спеціальні курси для студентів бакалаврської та магістерської підготовки фізичного факультету.

Він був доброзичливою, товариською, чуйною, світлою людиною, поряд з якою було дуже добре працювати та й загалом жити. В нього завжди знаходилися добрі слова для будь-якої людини, яка з ним спілкувалася. М’яка іронія, добрий гумор і доброзичливість, бажання та вміння допомогти і підтримати у будь-якій ситуації, оптимізм і життєлюбність, природна інтелігентність і щира, трохи сором’язлива, усмішка… Таким назавжди залишиться Олександр Вікторович у наших серцях.

Спільнота Каразінського університету висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олександра Вікторовича та розділяє гіркоту втрати.

 

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання