Каразінці взяли участь у стартовій зустрічі проєкту «Розвиток навичок читання за допомогою цифрових технологій»

20 березня 2023 року
Міжнародна діяльність

Представники факультету іноземних мов: декан, доцент Світлана Віротченко та доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Гусєва — взяли участь у стартовій зустрічі спільного проєкту Erasmus+ та програми Європейського Союзу «Розвиток навичок читання за допомогою цифрових технологій» / ˮDeveloping Reading Skills With and Through Digital Technologies (eREAD)ˮ, яка проходила 13 та 14 березня 2023 року у м. Нарва, Естонія. 

Проєкт спрямований на популяризацію української мови за допомогою цифрових технологій і впровадження інноваційних цифрових практик у навчанні та викладанні читання державною мовою.

У межах установчої зустрічі координаторів проєкту, представників освітніх установ з чотирьох країн (Естонії, Словенії, Латвії й України), учасники презентували свої заклади, а також ознайомились з місією та стратегією розвитку міжнародної діяльності та кооперації Нарвського коледжу Тартуського університету. 

На зустрічі було представлено освітні ідеї проєкту eREAD, напрями роботи та очікувані результати. Під час зустрічі було здійснено планування, обговорено аспекти кооперації щодо виконання цілей проєкту, встановлено терміни виконання етапів проєкту. 

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання