Онлайн-зустріч з регіональним директором рейтингового агентства QS в країнах Східної Європи та Центральної Азії Сергієм Христолюбовим

24 вересня 2022 року
Освіта

23 вересня 2022 року відбулася робоча онлайн-зустріч ректора університету, професора Тетяни Кагановської, представників адміністрації та профільних служб університету з регіональним директором рейтингового агентства QS в країнах Східної Європи та Центральної Азії Сергієм Христолюбовим.

Сергій Христолюбов охарактеризував критерії, за якими оцінюють університети в рейтингу QS, зокрема такі: академічну репутацію, репутацію серед роботодавців, співвідношення викладачів та студентів, цитованість наукових публікацій тощо.

Крім того, пан Христолюбов висловив підтримку Каразінському університету, який продовжує ефективно працювати в прифронтовому місті та протягом багатьох років є найкращим українським університетом за результатами рейтингу QS.

Тетяна Кагановська підкреслила, що робота з посилення позиції закладу вищої освіти в провідному академічному рейтингу QS World University Rankings є пріоритетним напрямком діяльності університету та важливим інструментом, який сприятиме відновленню закладу вищої освіти після війни.

Довідково. QS World University Rankings є одним із найбільш впливових та актуальних університетських міжнародних рейтингів разом із Шанхайським академічним рейтингом університетів світу та Times Higher Education World University Rankings. За результатами рейтингу QS World University Rankings–2023 Каразінський університет зберігає першість серед українських ЗВО та посідає позицію 541–550 у глобальному масштабі.

Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання