Обговорення нанотехнологій у Каразінському

21 травня 2024 року
Наука

У День науки, 18 травня, в Каразінському відбувся цикл коротких науково-популярних доповідей для широкої аудиторії, присвячених нанотехнологіям, — Nano Talks.

Запрошені спікери, серед яких студенти, аспіранти та викладачі кафедри комп’ютерної фізики ННІ КФЕ та кафедри теоретичної радіофізики факультету РБЕКС, розглянули сучасні застосування наноструктур у різних сферах діяльності, зокрема для інтегральних схем, дистанційного збору світла, біодетектування, лазерної генерації світла та сонячних панелей. Доповіді супроводжувалися цікавими питаннями та жвавими дискусіями.

Цей захід було організовано студентським осередком міжнародних спільнот з оптики та фотоніки SPIE та Optica "KarazinPhotonics" за підтримки Фонду цивільних досліджень і розвитку США (CRDFGlobal) та програми підтримки українських науковців від Єврокомісії "EURIZON Fellowship Programme for Ukraine".

Дякуємо учасникам та організаторам за популяризацію цікавих наукових тем серед широкого загалу і підвищення інтересу до наукових досліджень!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання