На економічному факультеті відсвяткували День маркетолога

28 жовтня 2019 року
Культура

24 жовтня 2019 року кафедра маркетингу, менеджменту та підприємництва економічного факультету відсвяткувала День маркетолога.

У межах святкування проведено низку професійних майстер-класів від випускників кафедри та представників провідних компаній Харкова: директор з маркетингу «Крон-Авто» Дмитро Гончаров з майстер-класом «Автоматизація маркетингу», керівник бізнес-театру «Лабораторія 29» Олена Худошина з майстер-класом «Формування емоційного капіталу», SMM-спеціаліст компанії “Moderza”, випускниця кафедри 2017 року Карина Жара з майстер-класом «Тренди та особливості роботи SMM», засновник компанії “Urbanfarm.ua”, випускниця кафедри 2018 року Олена Зикіна з майстер-класом «Як почати свою справу майже без грошей», керівник відділу продажів «Автотрейдинг Харків», випускниця кафедри 2017 року Вікторія Марченко з майстер-класом «Автобізнес зсередини».

Також студенти презентували товари та послуги у стилі реклами 80-х. Вони проявили креативність, винахідливість та довели, що кожний товар можна прорекламувати оригінально та відкрити його несподівані сторони.

Текст: Юлія Коваль
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання