Лекція від керівника «Офісу реформ Харкова» Михайла Лазарєва в межах лекцій “One step ahead”

12 вересня 2019 року
Освіта

11 вересня 2019 року в Каразінському університеті в межах серії лекцій “One step ahead” відбулася лекція від керівника «Офісу реформ Харкова», голови Молодіжної ради при Харківському міському голові, співзасновника бізнес-проєктів у сферах FMCG та HoReCa Михайла Лазарєва.

Михайло розповів про власний досвід створення соціальних проєктів, консультативно-дорадчого органу, який є платформою для комунікації між молоддю та органами місцевого самоврядування.

«Шлях у тисячу миль починається з першого кроку. Коли ви обираєте між тим, аби пожаліти себе, нічого не робити або зайнятися справою, то завжди обирайте останнє. Про це ви точно ніколи не пожалкуєте», — підкреслив у своєму виступі Михайло Лазарєв.

Також він поділився історією розробки соціального проєкту для дітей, які страждають від аутизму. Його головна мета — допомогти дітям опанувати техніку та навчитися виконувати прості повсякденні дії.

Лектор розповів про втілення платформи «Портал харків’янина» і про майбутні проєкти Молодіжної ради, до якої запросив долучатися всіх охочих. Михайло зауважив, що в житті важливо мати велику ідею і докладати максимум зусиль для її реалізації.

Наприкінці виступу слухачі могли поставити свої запитання доповідачу.

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання