Каразінський університет розпочав навчання вчителів і викладачів закладів освіти за різними програмами

4 грудня 2023 року
Освіта

З 30 листопада 2023 року в Каразінському університеті розпочалося навчання вчителів і викладачів закладів дошкільної, базової, повної загальної середньої освіти, професійно-технічної та фахової передвищої освіти на курсах підвищення кваліфікації за різними робочими освітніми програмами (робочими освітніми напрямами).

Навчання здійснюватимуть за відповідними програмами з диверсифікованою кількістю годин і кредитів відповідно.

У навчанні в центрі післядипломної освіти беруть участь вихователі, вихователі-методисти закладів дошкільної освіти, вчителі й викладачі хімії, предмету «Основи здоров’я», предметів «Довкілля та пізнаємо природу», громадянської освіти, трудового навчання та технологій, регіонального курсу за вибором «Харківщинознавство», основ медичних знань, соціальні педагоги та практичні психологи закладів освіти п’яти районів м. Харкова, трьох міст обласного значення, двох селищних та однієї сільської ради окремих сільських районів Харківської області, зокрема з деокупованих територій, закладу професійно-технічної освіти Харківської області, закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, м. Одеса відповідно, а також міської студентської лікарні Харківської міської ради.

Освітній процес, що триватиме до 15 грудня 2023 року в центрі післядипломної освіти, забезпечують висококваліфіковані фахівці-практики біологічного, хімічного факультетів, кафедри фізичного виховання та спорту, центру українських студій та краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька університету, а також зовнішні партнери з комунальних закладів «Харківський дошкільний заклад № 427», «Харківський ліцей № 46», «Харківський ліцей № 51», «Харківський міський інклюзивно-ресурсний центр № 1» Харківської міської ради.

На установчому занятті директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов провів інструктаж з дотриманням вимог безпеки життя слухачів, зокрема в умовах воєнного стану, детально прокоментував особливості розкладу освітнього процесу для різних категорій педагогів відповідно до обраної ними кількості годин і кредитів, презентував сутність освітньої та наукової діяльності Каразінського університету для здобувачів освіти різних рівнів, а також відповів на актуальні запитання учасників.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання