Голову Студентської ради Віталіну Шевченко нагороджено званням почесного магістра Університету Йорка

25 липня 2022 року

У травні-червні цього року Каразінський університет та Університет Йорка (Велика Британія) започаткували широку співпрацю в межах ініціативи Twinning, одним із провідних напрямів якої є розвиток партнерства саме між студентськими спілками університетів.

Під час нещодавньої випускної церемонії студентів-магістрів Університету Йорка голову Студентської ради Каразінського університету Віталіну Шевченко було нагороджено званням почесного магістра Університету Йорка.

«Ми впевнені, що вже незабаром повернемося до України, до Харкова, до нашого університету та навчання, і все буде як раніше», — виголосила Віталіна під час церемонії.

У своїй промові під час випускної церемонії голова Студентської спілки Університету Йорка Патрік О’Донелл сказав: «Віталіна — дивовижна дівчина, багата душею, наполеглива в роботі, оптимістична, далекоглядна. У такі дивні часи глобальної невизначеності світ потребує якомога більше таких людей, як Віталіна, які можуть з’єднувати нас та просувати спільне бачення миру, що ґрунтується на повазі, поширенні знань та академічній свободі».

Каразінський університет пишається своїми студентами, які навіть у часи тяжких випробувань тримають високе звання каразінця та демонструють усьому світу віру в перемогу України та незламність духу українського народу.

 
Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання