День працівників освіти: університет вітає

2 жовтня 2022 року

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Цього року свято припадає на 2 жовтня.

Освітянин — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Адже представники освіти присвятили своє життя благородній справі — бути носіями духовності, виховувати особистість й такий спосіб робити нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, освіченими, людяними.

Зараз на плечі працівників освіти лягла відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців в умовах війни. У Каразінському університеті працюють понад 1 500 висококваліфікованих науково-педагогічних працівників. Вони навчають, діляться своїм досвідом та життєвою мудрістю зі студентами, майбутніми висококваліфікованими фахівцями в обраній галузі. Каразінці впевнено долають усі перешкоди та продовжують надавати гідну освіту молоді, від якої залежить майбутнє нашої країни.

Попри важкі часи, які переживає наша країна, каразінці мужньо боронять свій, освітянський, фронт, і ні на мить не припиняли викладацької діяльності. Кожен на своїх місцях, часто в незвичних умовах, ризикуючи своїм життям, далеко від дому продовжують виконувати свою справу — розвивати, збагачувати університетську освіту Харківщини та навчати, виховувати молодь, майбутніх фахівців.

Пишаємося вами! Вітаємо зі святом, бажаємо міцного здоров’я, творчої наснаги, успіхів, натхнення та невичерпної енергії!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання