День Героїв: університет вшановує

23 травня 2024 року

23 травня — особлива дата для нашої країни. У цей день відзначаємо День Героїв, вшановуючи пам’ять усіх, хто боровся за свободу та незалежність нашої держави протягом її історії: від учасників козацьких повстань, визвольних змагань до сучасних захисників, які стоять на передовій в умовах повномасштабної війни. Усвідомлюємо, що наша сила та стійкість ґрунтуються на мужності й самопожертві багатьох поколінь українців, які мріяли про вільну Україну та боролися за це.

День Героїв — це свято національної гордості та єдності. Ми повинні пам’ятати про наших Героїв не лише у святкові дні, але й кожного дня, роблячи все можливе для зміцнення нашої держави.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув, захищаючи Україну. Пам’ятаймо про їхній подвиг і робімо все можливе, щоб їхні жертви не були марними.

Слава Героям, які продовжують боротися за наше світле майбутнє, які своїми діями доводять, що сила духу, відвага та прагнення до справедливості завжди будуть важливішими за будь-які випробування.

Слава Україні!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання