Documents
Documents 234 found:
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент»
- file size 123 KB, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 076 Підприємництво та торгівля
- file size 119 KB, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)
- file size 117 KB, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
- file size 166 KB, .pdf
-
Πрограма вступного випробування з англійської мови для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії
- file size 210 KB, .pdf
-
Πрограма фахового екзамену для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Індустрія гостинності») для денної та заочної форм здобуття освіти з дисципліни «Теорія і практика функціонування індустрії гостинності»
- file size 184 KB, .pdf
-
Πрограма фахового екзамену для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Ресторанні технології») для денної, заочної форм здобуття освіти з дисциплін «Основи технології ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства», «Управління якістю та безпечністю харчової продукції», «Основи нутриціології та організації харчування»
- file size 207 KB, .pdf
-
Πрограма вступного фахового випробування для здобуття ступеня бакалавра на другу вищу або паралельну освіту за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма «Ресторанні технології») для денної, заочної форм здобуття освіти з дисциплін «Основи технології ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства»
- file size 192 KB, .pdf
-
Πрограма вступного фахового випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 175 Інформаційно-вимірювальні технології (освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація») для денної, заочної форм здобуття освіти
- file size 134 KB, .pdf
-
Πрограма фахового вступного випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти Спеціальність 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка» Освітня програма «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
- file size 200 KB, .pdf