Завершальний етап проєкту «Розвиток потенціалу підготовки вчителів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та європейської інтеграції України / MultiEd»: навчальний візит до Астонського університету

10 жовтня 2023 року
Освіта, Міжнародна діяльність

Відбувся завершальний етап проєкту «Розвиток потенціалу підготовки вчителів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та європейської інтеграції України / MultiEd», у межах якого каразінці долучилися до навчального візиту до Астонського університету (м. Бірмінгем, Велика Британія). 

Зокрема, з 2 до 6 жовтня 2023 року представники Каразінського університету: менеджерка проєкту, деканка факультету іноземних мов Світлана Віротченко, та членкиня робочої групи, виконувачка обов’язків завідувача кафедри англійської філології та методики викладання іноземної мови Ірина Морозова — взяли участь у лекціях та круглих столах, що стосувалися сучасних методик підготовки викладачів, мультилінгвальності в закладі вищої освіти та поза його межами, викликів штучного інтелекту як інструменту навчання. 

Британські колеги також поділилися досвідом роботи в інших проєктах, зокрема «Вчителі англійської для майбутнього Європи». 

В останній день візиту делегацію українських освітян прийняли в мерії Бірмінгема.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання