Засідання учасників Каразінської школи лідерства

4 березня 2019 року
Наука

У Каразінському університеті відбулося засідання учасників Каразінської школи лідерства за участю викладача Міжнародної бізнес-школи Англіа Раскін університету (Велика Британія), автора курсів з теорії та практики соціального підприємництва, директора підрозділу Міжнародної бізнес-школи 3rd Sector Futures Анді Бреді.

Спочатку в межах візиту відбулася зустріч з ректором, академіком Вілем Бакіровим, під час якої було обговорено можливості і перспективи університету долучитися до розвитку сфери соціального підприємництва. Також гість наголосив на важливій ролі університету у становленні будь-якого міста.

Під час доповіді на засіданні Каразінської школи лідерства Анді Бреді ознайомив присутніх з історією, структурою, витратами та прибутками Англіа Раскін університету, сутністю соціального підприємництва, його розвитком у Великій Британії.

За його словами, cоціальне підприємництво функціонує за такою схемою: обрати одну-дві соціальні цілі, проводити спеціалізовану торгівлю, що має приносити додатковий прибуток, витрачати прибуток на соціальні цілі.

Також Анді Бреді розповів, яким чином університет може приєднатися до розвитку соціального підприємництва, зокрема запроваджуючи навчальні модулі, стажування із соціального підприємництва, надаючи підтримку персоналу, налагоджуючи зв’язки із соціальними підприємствами тощо.

Текст: Ольга Левко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання