Засідання ректорату Каразінського університету

4 листопада 2019 року
Освіта

У Каразінському університеті відбулося щотижневе засідання ректорату Каразінського університету.

На початку заходу було вручено сертифікати «Про визнання інформаційного ресурсу системи електронного (дистанційного) навчання в якості навчально-методичної праці» викладачам університету: доценту кафедри теоретичної та прикладної системотехніки факультету комп’ютерних наук Дмитру Булавіну, доценту кафедри соціології управління та соціальної роботи соціологічного факультету Олені Бутиліній, доценту кафедри туристичного бізнесу та країнознавства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Ганні Гапоненко, доценту кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Тетяні Ліснічій, доценту кафедри нової та новітньої історії історичного факультету Дмитру Миколенку, доценту кафедру теоретичної і практичної філософії імені професора Й. Б. Шада філософського факультету Наталії Поповій, професору кафедри управління та адміністрування Каразінської школи бізнесу Оксані Портній, доценту кафедри ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов Наталі Старцевій, доценту кафедри міжнародних економічних відносин імені Артура Голікова факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Павлу Черномазу, старшому викладачу кафедри туристичного бізнесу та країнознавства факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Ірині Шамарі.

Про результати щорічного оцінювання фізичної підготовленості студентів та працівників розповів завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Володимир Темченко. Зокрема перевірено такі показники, як витривалість, силу, швидкість, спритність, гнучкість.

З підсумками вхідного контролю знань першокурсників, який проходив протягом вересня на всіх факультетах, ознайомила начальник управління якості освіти Людмила Іваненко. «Основним завданням контролю було виявлення базових знань з основного предмета на початку його вивчення. Отримані результати порівнювалися з результатами ЗНО з точки зору рейтингу балів для виявлення рівня знань», — зауважила вона.

Крім цього, членам ректорату повідомлено про стан реалізації проєктів згідно зі Стратегією розвитку університету на 2019–2025 роки, зокрема таких: «Підвищення конкурентної здатності університетської науки у світовому академічному просторі», «Створення системи ефективного стимулювання викладачів та науковців до наукових розробок світового рівня, інноваційної діяльності, розвитку прикладних досліджень», «Комерціалізація наукових розробок», «Інформаційно-комп’ютерна компетентність викладачів», «Новітні психолого-педагогічні технології навчання» та інші.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання