Вітання заступника Міністра освіти і науки України Максима Ярмистого з 215-річчям університету

18 лютого 2020 року

Шановні викладачі, студенти та співробітники!

У житті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна знаменна дата — йому виповнюється 215 років!

Ювілей — особлива подія в житті будь-якої людини, а для організації це не просто подія, а показник життєстійкості і здатності колективу плідно розвиватися і просуватися на шляху досягнення намічених цілей.

За минулі десятиліття Університет став потужним освітнім центром, одним із лідерів вищої освіти нашої країни.

Заклад освіти вписав багато яскравих сторінок в історію українського національного відродження, згенерував потужний імпульс перетворення Харкова на культурний центр, дав життя багатьом закладам вищої освіти Харківщини.

Проведені в Університеті наукові розробки спрямовані на підвищення конкурентоспроможності України, її гідне визнання у світі. Спільний внесок всіх, чия доля пов’язана із закладом освіти, у становлення та розвиток нашої держави важко переоцінити.

Золотим фондом Університету є люди — викладачі та співробітники, безкорисливо віддані освітній установі.

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна славиться не тільки колективом викладачів, але й міцними студентськими традиціями та випускниками.

Тож сердечно бажаю вам широких і щасливих доріг, оптимізму й віри, здійснення усіх планів, намірів та сподівань, здоров’я та удачі, плідної і творчої праці в ім’я розквіту України!

З повагою, заступник Міністра освіти і науки України Максим Ярмистий

 

Фото: УНІАН

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання