Вітання китайського мільярдера, засновника Alibaba Group Джека Ма з 215-річчям університету

15 січня 2020 року
Культура

Шановний пане ректоре!

Сердечно вітаю Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна з 215-річчям! Дякую за Ваше тепле запрошення. Однак я щиро перепрошую, що через брак часу не зможу взяти участь у святкуванні.

У листопаді минулого року мені пощастило відвідати Ваш чудовий університет, про який залишилися лише приємні спогади. Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна — один із найстаріших університетів у світі, який за свою понад 200-літню історію досяг значних результатів у галузі природничих, економічних та гуманітарних наук. Сюди приїздять на навчання студенти з десятків країн світу, багато з них є представниками Китаю. Їхня енергійність, ентузіазм, відкритість, оптимізм та світогляд глибоко вразили мене.

Студенти — найважливіше надбання університету. Я вірю, що саме завдяки цим молодим людям, які вирізняються своєю толерантністю та жагою до пізнання, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна матиме довгу історію.

Ще раз вітаю Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна з 215-річчям та бажаю гарного святкування ювілею!

З повагою, Джек Ма

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання