Вітання колективу Львівського національного університету імені Івана Франка з 215-річчям університету

27 січня 2020 року
Культура

Вельмишановний Bілю Савбановичу!

Від імені академічної спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка маю велику приємність привітати Вас і весь колектив з нагоди 215-річчя від часу заснування Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Як заклад вищої освіти й центр науки та національного виховання Ваш університет підготував не одне покоління науковців, державних, політичних і військових діячів, які формують національну свідомість і мають значний вплив на становлення й розвиток української національної культури, освіти, науки й інших сфер людської діяльності.

У Вашому університеті сформовано відомі наукові школи та академічні традиції, започатковано численні інноваційні проєкти, які збагачують науку й освіту України та світу. I сьогодні Ваші вихованці перебувають в авангарді суспільних та наукових ініціатив України, обіймають високі державні посади, очолюють навчальні заклади та наукові установи. Їхню наукову та громадсько-політичну діяльність високо цінують український народ і Українська держава.

Нехай доля дарує Вам та всім працівникам і студентам університету нові задуми та вагомі здобутки у науково-педагогічній і творчій діяльності!

Бажаємо кожному професору, доценту, працівнику, студенту та аспіранту Вашого університету міцного здоров’я, щастя, незламності духу, натхненного творчого пошуку, миру, достатку й добра!

3 щирою повагою, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник

Текст: Валерія Харченко
Фото: З офіційного сайту ЛНУ імені Івана Франка

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання