Вітання колективу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара з 215-річчям університету

23 січня 2020 року
Культура

З нагоди 215-річчя Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна отримано вітальний лист від колективу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

«Ми горді тим, що як класичний університет ось уже понад сто років крокуємо пліч-о-пліч з одним з найповажніших та найавторитетніших закладів вищої освіти — Харківським університетом. Нас об’єднує чимало спільного — прагнення стати своєрідною освітньо-науковою матрицею розвитку для України і світу; славетні постаті нашої вітчизняної історії, серед яких — видатний український письменник і громадський діяч Олесь Гончар — колишній студент Вашого університету й випускник нашого; дослідження космічного простору, що мають важливе значення для всього людства; прагнення бути на вістрі інноваційних процесів в освіті й науці; самовіддано працювати на розвій нашої суверенної України», — йдеться у листі.

У ньому висловлено побажання всебічного зростання, креативності, примноження славетних традицій і здобутків, наснаги, нових наукових й освітніх звершень.

Вітальний лист (PDF, 781 Kb)

Текст: Валерія Харченко
Фото: Дніпроград

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання