Відкриття виставки дитячої творчості

22 грудня 2021 року

У Каразінському університеті відбулося відкриття виставки дитячої творчості.

Захід відбувся за участю адміністрації університету на чолі з ректором Тетяною Кагановською. «Мені дуже приємно, що цього року стільки дітей взяли участь у виставці. Безумовно, у цьому також є заслуга їхніх батьків. Це чудова можливість для них провести час разом з дітьми. Зараз дуже важливо знайти вільну хвилинку, щоб приділити час та увагу своїм дітям. Тому дякуємо вам, що створюєте такі можливості та таку святкову атмосферу. Це можливість для наших дітей проявити творчість, талант і показати свою майстерність», — зазначила пані ректор.

Профспілкова організація Каразінського університету щорічного організовує виставку дитячої творчості не тільки для дітей членів профспілки, також участь беруть діти й онуки працівників університету. Традиційно всіх учасників виставки нагороджують у різних номінаціях за віком.

Голова первинної профспілкової організації працівників університету Анатолій Голтвянський зазначив: «Виставка — це можливість для дітей долучитися до нашої університетської спільноти та проявити свою творчість. У майбутньому вони можуть стати нашими студентами та навчатися в Каразінському. Цей захід, на мій погляд, є дуже важливим, оскільки ми створюємо новорічний настрій для всієї університетської спільноти».

Текст: Маргарита Мороз
Фото: Сергій Солонський

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання