Відкриття мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини “Docudays UA” у Харківській області

25 листопада 2020 року
Культура

25 листопада 2020 року відбудеться відкриття XVІI Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини “Docudays UA” в Харківській області, який триватиме до 15 грудня 2020 року.

Під час відкриття буде представлено фільм «За кордоном» (режисерка — Сон А Юн; Бельгія, Франція), приурочений до Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок.

“Docudays UA–2020” проходить під гаслом “Teen Spirit”, його основна тема — дорослішання не лише в особистому плані, а й у контексті політики держави.

У межах фестивалю можна буде переглянути 16 фільмів вітчизняних та закордонних режисерів, а також відвідати правопросвітницькі та правозахисні заходи, дискусії як у офлайні, так і в онлайні.

Більш детальну інформацію про фестиваль можна отримати за посиланням.

Захід відбуватиметься на платформі “Zoom” (ідентифікатор конференції: 741 3318 6219, пароль: 1101).

Початок заходу: о 15:00.

Довідково. “Docudays UA” — єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Після завершення “Docudays UA” традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю, мета якого — сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання