В університеті відбулася модель «Рада Безпеки ООН»

5 березня 2019 року
Наука

У Каразінському університеті відбулася модель «Рада Безпеки ООН».

Захід відбувся за підтримки факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Каразінського університету, “Diplomatic Community IRTB”, ГО «Платформа Публічної Дипломатії», Молодіжної ради при Харківському міському голові.

Привітав присутніх доцент кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерій Рєзніков та нагадав студентам, що вони не просто гравці, а насамперед представники своєї країни у межах гри, і мають відстоювати її інтереси.

Також він розповів про особливості Ради Безпеки ООН, у якій є постійні (великі ядерні держави) та непостійні члени. Для останніх важливо, щоб їхні проблеми були почуті іншими членами, а також пролобіювати своє рішення.

Допомагав студентам у проведенні гри та «головував» на засіданні асистент кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Іван Марченко.

Основним питанням, яке розглядали учасники гри, була криза у Боліварській Республіці Венесуела. Студенти ретельно підготувалися до висвітлення цього питання та активно долучилися до пошуків шляхів вирішення кризи.

Текст: Валерія Харченко
Фото: mohamed Hassan

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання