Урочистий випуск студентів ННІ «Інститут державного управління» Каразінського університету

19 липня 2024 року
Освіта

18 липня 2024 року в ННІ «Інститут державного управління» відбулось урочисте вручення дипломів про здобуття ступеня вищої освіти бакалавра. Цьогоріч такі дипломи отримали 87 студентів за освітніми програмами «Управління персоналом та економіка праці», «Організація та економіка підприємницької діяльності», «Міжнародний бізнес та корпоративний менеджмент» і «Публічне управління». Гордість курсу — 9 дипломів з відзнакою.

За ініціативи студентської ради Інституту державного управління та за підтримки керівництва університету відбулося справжнє свято, якого так довго чекали і випускники, і їхні рідні та друзі, і викладачі інституту. З вітальним словом і запрошенням на роботу в органи публічної влади до випускників звернулась Оксана Носик — начальник управління роботи з персоналом апарату Харківської обласної військової адміністрації, кандидат наук з державного управління, випускниця Інституту державного управління.

Завершенням церемонії вручення документів про освіту стало звернення випускників інституту до захисників і захисниць України зі словами вдячності, гордості й підтримки.

Продовжуємо традиції університету — наближаємо нашу перемогу!

Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання