Урочисте покладання квітів з нагоди Дня захисників і захисниць України

14 жовтня 2022 року

В університеті з нагоди Дня захисників і захисниць України відбулося урочисте покладання квітів до меморіальної дошки працівникам та студентам університету, які загинули, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність Батьківщини, проявивши мужність і героїзм у боях за незалежність.

У ході церемонії взяли участь адміністрація університету на чолі з ректором Тетяною Кагановською, учасники бойових дій, працівники університету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять про студентів та вихованців університету, які загинули під час російсько-української війни.

«Сьогодні для нас дійсно свято, бо ми розуміємо, що маємо таких захисників і захисниць. Ми єдині, ми сильні. Заради нашої свободи, волі, правди ми всі разом будемо захисниками. Кожен на своєму фронті. Нас не зламати, не перемогти.

Хочу подякувати всім нашим захисникам і захисницям за те, що вони дають нам можливість прокидатися зранку. За те, що вони відстоюють наше право жити так, як ми вважаємо правильним, за нашими принципами, за нашими європейськими цінностями. За те, що вони нас боронять і захищають. За те, що ми єдина незалежна Україна. Дякую їм саме за це», — звернулася до присутніх Тетяна Кагановська.

Каразінська спільнота цінує мужність та відважність працівників університету, які наразі боронять нашу країну. Вони вже є частиною незабутньої історії. В університеті видано наказ, відповідно до якого кожен з них отримає подяки від ректора за особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, мужність і самовідданість, активну громадську позицію.

Слава захисникам України! Пам’ять про героїв — назавжди в наших серцях!

Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання