У Каразінському розпочали навчання слухачів за робочою освітньою програмою «Школа педагогічної новатики»

30 жовтня 2023 року
Освіта

У Каразінському університеті на базі центру післядипломної освіти з 31 жовтня 2023 року розпочинається освітній процес на курсах підвищення кваліфікації для потенційних здобувачів неформальної освіти за робочою освітньою програмою «Школа педагогічної новатики».

Уперше в умовах війни в університеті за модернізованою програмою цього курсу беруть участь науково–педагогічні працівники кафедри стоматології медичного факультету та викладачі економічного факультету.

Програму курсу розроблено факультетом психології під керівництвом декана Надії Крейдун.

На інтерактивному установчому занятті директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов ознайомив учасників зі специфікою тем для опанування, набуття та розвитку відповідних компетентностей, методами роботи в онлайн-форматі, розкладом занять та варіантами проведення вихідного евалюативного заняття. Для слухачів проведено інструктаж із техніки безпеки життя.

Завідувач кафедри стоматології медичного факультету Андрій Ніконов та науково–педагогічні працівники кафедри із зацікавленням сприйняли змістову програму курсів та отримали відповіді на актуальні питання з підвищення кваліфікації за програмою.

Освітній процес в онлайн-режимі триватиме до кінця грудня 2023 року.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання