Тренінг фізичної та психологічної протидії усім формам насильства «Я можу дати відсіч»

11 грудня 2019 року
Спорт

10 грудня 2019 року в Каразінському університеті в межах всесвітньої акції «16 днів проти насильства» з ініціативи факультету психології і кафедри фізичного виховання та спорту, за організаційної підтримки навчального центру соціально-виховної та позаосвітньої діяльності управління якості освіти відбувся тренінг фізичної та психологічної протидії усім формам насильства «Я можу дати відсіч».

У заході взяли участь майстер спорту міжнародного класу з фрі-файту, призер чемпіонату світу з кік-джитсу, чемпіон України з фрі-файту Антон Бланк та майстер спорту міжнародного класу, перший чемпіон світу зі змішаних єдиноборств ММА в історії України Ата Атдаєв. Вони провели для учасників майстер-клас, під час якого змоделювали різноманітні ситуації та способи захисту.

Завершальною частиною заходу був тренінг з протидії впливу та насильству, який проводила заступник декана з виховної роботи факультету психології, старший викладач Світлана Яновська, під час якого учасники опановували навички профілактики та протидії різним формам психологічного насилля.

Захід завершився проходженням тесту тренування реакції на психологічний напад та спільним обговоренням правильних варіантів дій.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання