Студент Микита Кравчук — призер чемпіонату України–2020 зі стрільби з лука

4 вересня 2020 року
Спорт

Студент 1 курсу магістратури навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики Микита Кравчук виборов дві бронзові медалі на чемпіонаті України зі стрільби з лука, який зараз проводять у Черкасах, зокрема в змаганнях чоловічих команд разом з олімпійським чемпіоном Віктором Рубаном і Артемом Мелеховим та в змаганнях змішаних команд разом із Дар’єю Павліченко.

В особистих змаганнях Микита після кваліфікаційних змагань також був третім, але за результатами олімпійського раунду посів підсумкове 9 місце.

Також у змаганнях взяла участь студентка біологічного факультету Катерина Нестерова, яка посіла 17 місце в особистих змаганнях та 7 — у змаганнях жіночих команд.

Вітаємо Микиту Кравчука та його тренерів, старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Віктора Галазюка та особистого тренера Маргариту Коваль, з успіхом і чекаємо на нові перемоги!

Також бажаємо успіхів нашим лучникам в категорії «блочний лук», у якій Каразінський університет представлятимуть студентка соціологічного факультету Віра Охотська та випускник біологічного факультету Вадим Головко. Змагання в цій категорій відбудуться 4–5 вересня року.

Текст: Карина Юлдашова

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання