Стрільба з лука: представники Каразінського вдало розпочали зимовий сезон

21 листопада 2019 року
Спорт

15–17 листопада 2019 року пройшли відкриті змагання на Кубок Каразінського університету зі стрільби з лука у приміщенні, присвячені 215-річчю заснування університету.

Змагання проводилися за підтримки Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та Федерації стрільби з лука Харківської області.

Нагороди турніру виборювали 71 спортсмен з Харківської, Полтавської, Запорізької та Дніпропетровської областей, серед яких були заслужений майстер спорту, срібна призерка Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї Катерина Дубровіна, майстри спорту України міжнародного класу, учасники чемпіонатів світу Олександр Соколов та Дар’я Павліченко, дев’ять майстрів спорту, а також 11 студентів Каразінського університету.

Кваліфікаційні змагання проводились на навчально-спортивному комплексі «Каразінський», а фінали — у Колонній залі північного корпусу.

У категорії «блочний лук» перемогли студентка соціологічного факультету Віра Охотська та Юрій Дорошенко (м. Харків), бронзову медаль виборола студентка юридичного факультету Дар’я Чередниченко, а у стрільбі з класичного лука першими були представники Харківщини Олександр Арістов та Леонід Дикань.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання