Стрільба з лука: представники Каразінського розпочали зимовий сезон

12 листопада 2019 року
Спорт

8–10 листопада 2019 року представники Каразінського університету успішно виступили на змаганнях за Кубок Харкова, на яких і відкрили зимовий сезон.

У категорії класичний лук майстер спорту України міжнародного класу, студент фізико-енергетичного факультету Микита Кравчук став чемпіоном в особистих змаганнях, а студентка біологічного факультету Катерина Нестерова посіла 9 місце.

У стрільбі з блочного лука срібними призерами стали студентка соціологічного факультету Віра Охотська та випускник біологічного факультету Вадим Головко, а студентка юридичного факультету Дар’я Чередніченко посіла 8 місце.

На цих змаганнях уперше нормативи ІІ розряду зі стрільби з лука виконали Дмитро Варич (соціологічний факультет), Софія Демиденко (Каразінська школа бізнесу) та Тетяна Чибіцева (економічний факультет).

Микиту Кравчука внесено до складу національної збірної команди України, що наразі проводить перший в олімпійському сезоні навчально-тренувальний збір на тренувальній базі «Конча-Заспа» у Києві.

Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів, старших викладачів кафедри фізичного виховання та спорту Віктора Галазюка та Вікторію Коваль! Чекаємо на нові перемоги!

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання