Щодо ситуації з відсутністю опалення на об’єктах університету

11 листопада 2019 року
Освіта

Ректорат інформує, що профільні служби університету заздалегідь здійснили усю підготовчу роботу до початку опалювального сезону. Теплові мережі університету на всіх його спорудах належним чином перевірені й підготовлені до подачі теплоносіїв 1 жовтня 2019 року, про що на засіданні ректорату 7 жовтня доповів головний інженер університету М. М. Номеровченко. З того часу теплові мережі університету очікують на подачу теплоносіїв від міських мереж.

Станом на 11 листопада 2019 року до системи централізованого опалення вже підключено головний корпус і шість гуртожитків університету. Наразі без централізованого опалення через несправність міської теплової мережі та проведення ремонтних робіт залишаються північний корпус і гуртожитки № 10 та № 11. Про відсутність теплопостачання адміністрація університету повідомляла профільні міські служби. Відповідно до наданої університету інформації міські служби проводять оперативні ремонтні роботи.

Університет очікує підключення до системи теплопостачання тих об’єктів, що залишаються на цей час без опалення. Дане питання знаходиться під контролем адміністрації та відповідальних технічних служб університету.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання