Результати каразінців на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та училищ олімпійського резерву

11 травня 2023 року
Спорт

У Чернівцях на початку травня відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, шкіл вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та училищ олімпійського резерву. Учасниками цих змагань були і представники Каразінського університету.

В особистих змаганнях у категорії «класичний лук» студент юридичного факультету Микита Дюняшев посів 7-ме місце, а випускник навчально-наукового інституту комп'ютерної фізики та енергетики Микита Кравчук та студентка факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Вікторія Степаненко стали 17-ми. У змаганнях чоловічих команд Микита Дюняшев став 4-м, а Микита Кравчук 5-м.

У категорії «блочний лук» в особистих змаганнях старші викладачі кафедри фізичного виховання та спорту Вікторія Коваль та Віктор Галазюк посіли відповідно 4-те та 8-ме місця. Випускники Каразінського університету Владислав Артюх та Вадим Головко посіли 17-те місце.

У турнірах змішаних команд Микита Кравчук посів 6-те місце, Вікторія Коваль та Віктор Галазюк   7-ме місце, а Вікторія Степаненко 17-те місце.

Вітаємо каразінців з досягненнями!

Текст: Володимир Темченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання