Представники університету — учасники комплексного тренінгу за проєктом «Медіація: навчання та трансформація суспільства»

18 грудня 2019 року

9–13 грудня 2019 року в м. Рига (Латвія) в Університеті Туріба відбувся комплексний тренінг за проєктом «Медіація: навчання та трансформація суспільства». Серед учасників тренінгу були представники України, Азербайджану, Грузії, Латвії, Іспанії та Нідерландів.

У межах тренінгу представники Каразінської школи бізнесу та юридичного факультету університету взяли активну участь у вивченні європейського досвіду поширення практики медіації та впровадження навчальних та сертифікаційних програм з медіації.

Протягом п’яти днів тренінгу досвідчені медіатори ознайомили учасників із сутністю процесу медіації, її ключовими принципами та компетенціями. Під час навчання розглянуто основні теорії, інструменти та моделі в медіації, а також сформовано практичні навички шляхом вирішення реальних навчальних кейсів, проведення рольових ігор, інтерактивних вправ і пленарних дискусій.

9 та 10 грудня учасники відвідали Університет Туріби та Парламент Латвії, де ознайомилися з правовою системою Латвії та досвідом імплементації досудового вирішення конфліктів у Латвії.

Інтенсивне навчання та зворотний зв’язок від тренерів дали необхідний комплекс знань для підготовки до наступного навчального етапу, а також започаткування інформаційної кампанії з медіації в Україні.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання