Поширення захворюваності на кір: протиепідемічні заходи

15 квітня 2019 року
Культура

У зв’язку з поширенням захворюваності на кір ректором університету видано наказ «Про обмежувальні протиепідемічні заходи».

Відповідно до нього працівникам та особам, які навчаються, з погіршенням стану здоров’я рекомендовано звертатися до пункту тимчасового базування в університеті комунального некомерційного підприємства «Міська студентська лікарня» Харківської обласної ради (майдан Свободи, 4).

З 15 квітня 2019 року в університеті обмежується проведення культурно-масових заходів на період проведення обмежувальних протиепідемічних заходів.

Крім цього, 17 квітня 2019 року заплановано проведення загальноуніверситетської кураторської години «Профілактика захворювання на кір» у кожній академічній групі.

Про важливість проведення заходів щодо запобігання виникненню та розповсюдженню захворюваності на кір розповів на засіданні ректорату Каразінського університету (11 березня 2019 року) заступник головного лікаря з поліклінічної роботи міської студентської лікарні Харкова Віталій Мельник. Зокрема він вніс пропозицію щодо проходження студентами та працівниками університету серодіагностики, за допомогою якої можна виявити наявність імунітету до кору. За результатами перевірки, для осіб з відсутнім імунітетом необхідно провести додаткову вакцинацію.

Отримати більш детальну інформацію щодо профілактики кору можна за посиланням.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання