Покладання квітів до меморіалу пам’яті загиблих каразінців під час війни з 24 лютого 2022 року

24 лютого 2024 року

Сьогодні каразінська спільнота поклала квіти біля меморіалу пам’яті каразінцям, які загинули під час війни з 24 лютого 2022 року. 

До заходу долучилися адміністрація, представники факультетів та навчально-наукових інститутів, а також різних підрозділів університету.

«Дуже важко уявити, що вже розпочався третій рік, як ми живемо в цій війні. Нам дуже хочеться, щоб це все закінчилося і настала наша Перемога. Але за цей час ми всі стали дорослими і як ніколи розуміємо, що, маючи такого сусіда поруч з нами, ми жодної хвилини не можемо розслаблятися і повинні бути готові давати відсіч нашому ворогу. Цей день ми завжди будемо згадувати й дякувати нашим захисникам і захисницям, які віддали своє життя за право жити на нашій рідній землі, виховувати дітей та навіть думати і мріяти про майбутнє. Велика їм шана», — звернулася до присутніх ректор університету, професор Тетяна Кагановська

Також каразінці вшанувати загиблих хвилиною мовчання. 

Вічна слава усім тим, хто загинув від рук росіян, хто пожертвував найціннішим — своїм життям! Завдяки вам Україна вистояла та продовжує боротьбу за своє майбутнє.



Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання