Пішов з життя колишній директор Центру комп'ютерних технологій Олег Шило: університет співчуває...

28 серпня 2024 року

З глибоким сумом повідомляємо, що 14 липня 2024 року на 74-му році пішов у засвіти колишній директор Центру комп’ютерних технологій університету, випускник механіко-математичного факультету 1972 року, людина, яка віддала університету понад 50 років життя, Олег Леонідович Шило.

Олег Леонідович народився 22 серпня 1950 року в місті Здолбунів Рівненської області. Весь трудовий шлях Олега Леонідовича, починаючи з 1974 року, був пов’язаний з Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна. Він був висококваліфікованим фахівцем, пройшов усі ступені службового росту від інженера-програміста до керівника центру. Багато років він самовіддано працював та зробив значний внесок у розвиток Центру комп’ютерних технологій.

Олега Леонідовича знали й поважали не лише співробітники центру, а й численні працівники усіх факультетів та інших підрозділів університету, роботу яких обслуговував центр. Він запам’ятався всім як відповідальна та доброзичлива людина, до якої завжди можна було звернутися за допомогою у розв’язанні питань з впровадження в роботу сучасної комп’ютерної техніки.

Олег Леонідович залишиться у нашій пам’яті доброю, порядною, ерудованою та щиросердною людиною.

Каразінська спільнота висловлює щирі співчуття рідним і близьким Олега Леонідовича Шила. Світла пам’ять про нього буде жити в серцях усіх, хто його знав.

Текст: Ліна Тимарська

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання