Онлайн-заходи від компанії “Clarivate Analytics”

29 жовтня 2020 року
Освіта

Запрошуємо всіх охочих долучитися до онлайн-заходів від компанії “Clarivate Analytics”.

Зокрема, заплановано:

– 4 листопада 2020 року | вебінар «Профіль установи у Web of Science: створення, корегування, використання»

Учасники дізнаються, чому і які складнощі можуть виникати з ідентифікацією та коректним оцінюванням публікаційної діяльності установи, які документи можуть бути або не бути представленими в профілі, як додати чи видалити зайві публікації. Що робити якщо назва установи змінилася, які показники можна розрахувати у Web of Science Core Collection та InCites тощо.

Реєстрація за посиланням.

Час проведення: 16:15–17:15.

– 11 листопада 2020 року | вебінар «Публікаційна стратегія науковця»

Учасники дізнаються, що дає науковцю публікація в міжнародному виданні, як обрати видання для публікації, як швидко статтю прорецензують і надрукують, а також про структуру статті, правила оформлення тощо.

Реєстрація за посиланням.

Час проведення: 16:15–17:15.

Також протягом листопада — грудня (3, 4, 6, 10, 11, 12 листопада, 1, 3, 7, 8 грудня) заплановано проведення 45-хвилинних вебінарів-відповідей, зокрема, на такі теми: «Web of Science: пошук та аналіз грантової підтримки», «Різноманіття ідентифікаторів авторів: Publons, ORCID, ResearchGate, Google Scholar», «Оцінювання публікаційної активності організації за допомогою WoS and InCites», «Web of Science: новий інтерфейс, нові можливості, нові функції» та інші.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.

Довідково. Clarivate Analytics — незалежна компанія, створена у 2016 році, що керує базами даних, інформаційними системами інтелектуальної власності, фінансується на основі підписки до її послуг. Її діяльність орієнтована на проведення наукових та академічних досліджень, патентний аналіз і правове регулювання, фармацевтичних та біотехнологічних досліджень, охорону товарних знаків, захист брендів та інтелектуальної власності.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання