Обласні студентські змагання з шахів: вітаємо з вдалим результатом

20 листопада 2019 року
Спорт

11–18 листопада 2019 року проходив турнір з шахів серед студентських команд харківських закладів вищої освіти за програмою Обласних студентських змагань «Спорт протягом життя».

Дві команди Каразінського університету взяли участь у цих змаганнях. В активі першої команди, у складі якої виступали Семен Глотов (філософський факультет), Юрій Яницький (фізико-енергетичний факультет), студенти фізичного факультету Кирило Сорока, Микита Лупан та Микола Лящов (фізико-технічний факультет) та Олена Світлична (філологічний факультет), шість перемог у семи матчах та друге місце.

Друга команда, у складі Богдана Гриценка (хімічний факультет), Микити Лихопола (факультет геології, географії, рекреації і туризму), Миколи Кислого та Дениса Мельника (економічний факультет), Михайла Шевченка (фізико-енергетичний факультет) та Анастасії Максимовської (факультет радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем), посіла підсумкове десяте місце й наступного сезону гратиме перехідний матч за право виступати у провідній вісімці студентських шахових команд Харківщини.

Вітаємо наших студентів та їхнього тренера, завідувача кафедри загальної фізики фізичного факультету доцента Олега Лазоренка!

Бажаємо успішного виступу на чемпіонаті України серед закладів вищої освіти, який відбудеться у Харкові з 20 до 24 листопада 2019 року.

Текст: Юлія Коваль
Фото: Unsplash

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання