Міжнародний день студента: відеопривітання від голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера та студентів Харківщини

17 листопада 2020 року
Культура

З нагоди Міжнародного дня студента надійшли відеопривітання від голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера та студентів Харківщини.

«День студента — це одне з найбільш неформальних, легких та веселих свят року. Насправді це свято не тільки для тих, хто має сьогодні студентський квиток, а й для всіх, хто був студентом. Це день приємних спогадів про друзів, улюблених викладачів, веселі історії, що траплялися з кожним із нас під час навчання. Бажаю вам насолоджуватися кожної миттю свого студентства, безтурботною молодістю та необмеженими перспективами, радості, нових відкриттів та успіхів в усьому», — йдеться у відеопривітанні від голови Харківської обласної державної адміністрації.

Також представники кожного закладу вищої освіти Харківщини, зокрема й іноземці, звернулися до студентства зі словами настанови та найщиріших побажань успіху, креативу, досягнення цілей, розвитку, натхнення.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання