«ЛандауЦентр» університету відзначає п’ятиріччя та запрошує до світу цікавої науки [відео]

4 січня 2019 року
Культура

Навчальний центр «ЛандауЦентр» Каразінського університету відсвяткував п’ять років із дня заснування. До заходу долучилося багато гостей, серед яких батьки з дітьми, студенти, а також заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки Володимир Ігнатьєв, проректор університету Антон Пантелеймонов, директор «ЛандауЦентру» Вікторія Круглова.

«До „ЛандауЦентру“ вже було запрошено багато почесних і видатних людей, від Міністра освіти і науки України й до міжнародних експертів, представників Організації Об’єднаних Націй», — зазначив Володимир Ігнатьєв і запевнив, що Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації підтримуватиме «ЛандауЦентр» та залучатиме до його роботи якомога більше учасників.

Святкова програма розпочалася з шоу від спеціальних гостей — «Лабораторії скажених вчених». Продемонстровано цикл наукових експериментів в області фізики та хімії, досліди з електрикою, рідким азотом та вражаючі хімічні реакції. До участі в шоу за бажанням могли долучитися діти. 

Після вистави на гостей чекала поява величезного штучного динозавра, який більш за все здивував маленьких відвідувачів центру. Також у межах заходу представлено експозиції з оптичними ілюзіями, фізичними явищами та внутрішньою будовою людини.

«ЛандауЦентр» чекає на всіх охочих приєднатись до світу науки з вівторка по неділю з 10:00 до 18:00 за адресою: майдан Свободи, 6, північний корпус університету, вхід із боку готелю “Kharkiv Palace Hotel”, ціна квитка — 30 гривень.

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання