Конференція трудового колективу

31 грудня 2021 року

29 грудня в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася традиційна Конференція трудового колективу.

До складу президії увійшли ректор, професор Тетяна Кагановська, голова первинної профспілкової організації працівників університету Анатолій Голтвянський, голова Студентської ради університету Віталіна Шевченко, радник ректора Віль Бакіров, директор навчально-науково інституту «Каразінський банківський інститут» Борис Самородов.

У межах конференції з доповіддю про діяльність університету у 2021 році виступила ректор Тетяна Кагановська. Вона акцентувала на успіхах і труднощах, з якими зіткнувся університет, серед них — особливості організації роботи університету в умовах карантинних обмежень, зростання та розкриття кадрового потенціалу порівнюючи з 2020 роком, зростання кількості здобувачів вищої освіти та слухачів, які отримують додаткові освітні послуги, оптимізація кількості освітніх програм для вступників, успішне проходження державної атестації за різними напрямами наукової діяльності та покращення атестаційних оцінок, забезпечення функціонування та розвитку системи якості освіти в університеті, фінансові показники тощо. Також Тетяна Євгеніївна розповіла про основні завдання на 2022 рік.

За результатами голосування членів трудового колективу затверджено Кодекс етики персоналу Каразінського університету, обрано доцента Олену Мурадян на посаду уповноваженого з гендерних питань — радника ректора, внесено зміни та доповнення до Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом університету та до Угоди між адміністрацією та первинною профспілковою організацією студентів, аспірантів і докторантів університету, затверджено план Комплексних заходів з охорони праці та техніки безпеки на 2022 рік.

Крім цього, обрано нових членів до складу Вченої ради університету: начальника відділу кадрів Олену Громико, начальника навчального відділу Людмилу Іваненко, начальника юридичної служби Дарію Дем’яненко.

Інформаційно-аналітичні матеріали за підсумками 2021 року доступні за посиланням.

Текст: Маргарита Мороз
Фото: Сергій Солонський

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання