Книжкова експозиція «Заради нашого життя»

19 лютого 2020 року
Культура

З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні у центральній науковій бібліотеці Каразінського університету організована книжкова експозиція «Заради нашого життя».

На виставці представлено понад 25 видань книг і журнальних публікацій. На виставці експонується два випуски книги «Майдан від першої особи. Регіональний вибір». Ці книги є складовою серії збірників «Майдан від першої особи», що видається Українським інститутом національної пам’яті в межах проєкту «Майдан: усна історія». У виданні подані фрагменти спогадів учасників та очевидців протестних акцій у регіонах, що відбувалися під час Революції Гідності. Фрагменти спогадів доповнені джерелами документального характеру, світлинами, агітаційними матеріалами.

Також на експозиції представлені такі книги: «Формула свободи» Василя Любарця, «Майдан» Олега Трайдакала, «Ті, що пройшли крізь Майдан» Валерія Бакуліна, «Слово Майдану: публіцистичний твір» Олега Виноградова та інші.

Видання, що представлені на виставці, покликані сприяти збереженню пам’яті про Майдан та його учасників.

Виставка експонуватиметься до 5 березня 2020 року в центральній науковій бібліотеці (майдан Свободи, 4, головний корпус університету, 8-й поверх, читальний зал № 4).

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання