Каразінці — призери Всеукраїнського змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана»

17 січня 2020 року
Спорт

9–12 січня 2020 року в Харкові проходили Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана», на яких успішно виступили представники Каразінського університету.

У стрільбі з олімпійського лука студент навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики, майстер спорту України міжнародного класу Микита Кравчук став переможцем у командному заліку та посів четверте місце в особистому заліку, а студентка біологічного факультету Катерина Нестерова отримала срібну медаль у командних змаганнях.

У стрільбі з блочного лука студентка соціологічного факультету Віра Охотська стала срібною призеркою в командному заліку та четвертою в особистому заліку. Старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Віктор Галазюк посів друге місце в особистому заліку.

Учасниками змагань також були Дмитро Варич (соціологічний факультет), Тетяна Чибіцева (економічний факультет), Софія Демиденко (Каразінська школа бізнесу), Катерина Павлюк (медичний факультет) та Дарія Чередніченко (юридичний факультет).

Вітаємо з успіхами спортсменів та їхніх тренерів, старших викладачів кафедри фізичного виховання та спорту Віктора ГалазюкаВікторію Коваль та викладача Ганну Кононенко.

Текст: Валерія Харченко
Фото: 3D Animation Production Company; Pixabay

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання